Skip to content

Mukaan toimintaan

Miekkailu

Tavallisesti helpoin tapa tulla mukaan miekkailemaan on alkeiskurssin kautta. Kuukauden pituisella alkeiskurssilla käydään läpi armizaren perusteita. Järjestämme kaksi miekkailun alkeiskurssia vuodessa: keväällä helmi-maaliskuussa ja syksyllä lokakuussa.

Mukaan on mahdollista tulla muulloinkin. Ota yhteyttä info(at)www.historiallinenmiekkailu.com niin tuntien ohjaajat ottavat sinuun yhteyttä ja sovitaan harjoittelun aloittamisesta tai siihen tutustumisesta.

Seminaarit ja osa kursseista ovat myös kaikille avoimia.

Jousiammunta

Jousiammunnasta järjestetään peruskurssi vuosittain, mutta mukaan voi tulla milloin vain. Jousiammunnan peruskurssilla opetellaan vaistojousiammunnan perusteita ja tutustutaan erilaisiin ammuntatekniikoihin ja -tyyppeihin.

Vapaat jousiammuntavuorot ovat kaikille avoimia.

Mikäli haluat tulla ampumaan ota yhteyttä info(at)www.historiallinenmiekkailu.com

Seuran jäsenyys

Toiminnasta kiinnostuneet voivat käydä kaksissa harjoituksissa maksutta kokeilemassa – tämän jälkeen harjoituksissa käyviltä vaaditaan seuran jäsenyys. Alkeiskurssin käyvät saavat automaattisesti seuran jäsenyyden loppuvuodeksi.

Muutoin Jyväskylän Historiallisen Miekkailun Seura ry:n jäsenyyden saat täyttämällä hakulomakkeen – täytettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi laskun, jonka suoritettuasi olet seuran jäsen. Maksu oikeuttaa seuran jäsenyyteen kalenterivuoden loppuun. Vuosimaksun saa alennettuun hintaan jos on alle 18-vuotias tai uusi jäsen.

JHMS ry normaali vuosimaksu 60€ / uuden jäsenen vuosimaksu 30€

Alle 18-vuotiaiden normaali vuosimaksu 40€

Alkeiskurssin suorittaneiden loppuvuoden jäsenyys kuuluu kurssin hintaan