Ohjaajat

Jukka Salmi – Miekkailu, jousiammunta

JukkaJukka on harrastanut historiallista miekkailua vuodesta 2004. Vuonna 2006 Jukka perusti Jyväskylään Schoolf of European Swordsmanshipin haaran yhdessä Daavid Väänäsen kanssa. Vuotta myöhemmin he perustivat Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran, joka nykyään toimii itsenäisenä historiallisten eurooppalaisten taistelutaitojen opetus- ja tutkimustahona.

Jukka on parhaiten perehtynyt armizareen, mutta hän on harjoittanut lukuisia muita asetaitoja aina keskiajan miekka ja kupura -yhdistelmästä 1700-luvun pukumiekkaan. Viime vuosina Jukka on keskittynyt tutkimuksessaan ja harjoittelussaan viikinkiaikaisiin asetaitoihin ja vaistojousiammuntaan.

Jukan tutkimuksesta viikinkiaikaisten asetaitojen parissa voit lukea lisää hänen blogistaan: rautakaudentaidot.wordpress.com

Juuso Koivunen – Miekkailu

Juuso

Juuso aloitti historiallisten eurooppalaisten taistelulajien harrastamisen vuonna 2011 kyllästyttyään juoksemaan mitä erilaisimpien pallojen perässä. Hän on kokeillut järjestelmää ja asetta jos toistakin ja tullut siihen tulokseen, että ei ole Mestari Fioren voittanutta. Juuso nauttii nivelten vääntelystä ja ruhojen mätkähtelystä, joten hänen armizare tunneillaan treenataan lähes poikkeuksetta miekan lisäksi tikaria ja painia. Toimintasäteensä laajentamiseksi Juuso harrastaa myös vaistojousiammuntaa.

Juuson voi vapaa-aikanaan löytää tippumasta boulderiseinältä tai ottavana osapuolena Wing Tsun treeneistä.

Mikko Korhonen – Miekkailu

Mikko Korhonen on harrastanut historiallista miekkailua vuodesta 2011 lähtien.
Mikko on harjoitellut enimmäkseen seuran päälajia, italialaista armizarea, jonkin verran miekan ja kupurakilven käyttöä I.33-käsikirjoituksen mukaan sekä muita historiallisia asetaitoja

 

 

 

Samuli Komulainen – Miekkailu

Tuuli Salmi – Ratsumiekkailu

Sonja Honkala – Jousiammunta, ratsastusjousiammunta

Jesse Ahonen – Jousiammunta