Juuso Koivunen – miekkailu

Juuso aloitti historiallisten eurooppalaisten taistelulajien harrastamisen vuonna 2011 kyllästyttyään juoksemaan mitä erilaisimpien pallojen perässä. Hän on kokeillut järjestelmää ja asetta jos toistakin ja tullut siihen tulokseen, että ei ole Mestari Fioren voittanutta. Juuso nauttii nivelten vääntelystä ja ruhojen mätkähtelystä, joten hänen armizare tunneillaan treenataan lähes poikkeuksetta miekan lisäksi tikaria ja painia. Toimintasäteensä laajentamiseksi Juuso harrastaa myös vaistojousiammuntaa.

Juuson voi vapaa-aikanaan löytää tippumasta boulderiseinältä.

Samuli Komulainen – miekkailu

Samuli aloitti historiallisen miekkailun harrastamisen 2014. Pääpaino harjoittelussa on aina ollut pitkämiekassa, mutta nykyään Samulin näkee painimassa entistä useammin.

Samuli pyrkii vapaamiekkailemaan viikoittain ja kisakokemustakin on, mutta menestys antaa odottaa itseään. Hän tapailee aina ajoittain muitakin aseita, kuten keihästä sekä miekkaa ja kupuraa.

Mikko Korhonen – miekkailu

Mikko Korhonen on harrastanut historiallista miekkailua vuodesta 2011 lähtien.

Mikko on harjoittelussaan keskittynyt enimmäkseen seuran päälajiin, italialaiseen armizareen, sekä miekan ja kupuran käyttöön I.33-käsikirjoituksen pohjalta.

Sonja Honkala – jousiammunta, ratsastusjousiammunta

Sonja on aloittanut jousiammunnan vuonna 2016. Hän on käynyt myös armizaren alkeiskurssin ja lisäksi harjoitellut jonkin verran ratsumiekkailua. Omimman lajinsa Sonja kuitenkin löysi ratsastusjousiammunnan parista, jonka aloitti vuoden 2016 lopulla. Sonja kilpailee lajissa mahdollisimman paljon ja valmentautuu aktiivisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten valmentajien opissa. Parhaiten Sonja on perehtynyt jousiammunnan persialaiseen tyylisuuntaan.

Jousiammunnan aloitettuaan Sonja päätyi myös treenien vetäjäksi. Hän huomasi pitävänsä muiden ohjaamisesta kovasti, ja pyrkii kehittymään erilaisten harrastajien ohjaajana ja kurssien vetäjänä.

Janne Heinonen – jousiammunta

Janne on harrastanut jousiammuntaa aktiivisesti vuodesta 2017. Jousiammunnan lisäksi Janne on yleisesti kiinnostunut historiasta, taistelutaidoista ja perinteisistä aseista. Kun Janne ei ole ampumassa jousillaan, hänen aikaansa vievät karate, erinäiset puhdetyöt, perhe ja musiikki.

Jannen haaveena olisi ehtiä vielä miekkailemaankin.

Jesse Ahonen – jousiammunta

Jesse aloitti vaistojousiammunnan vuonna 2016 oltuaan lähes koko ikänsä kiinnostunut historiallisista aseista. Hänen asekokoelmastaan löytyykin jousien lisäksi muutama miekka, joita ei ehdi heilutella ihan niin usein kuin tahtoisi.

Yhdeksi jousitreenien ohjaajista Jesse päätyi vuoden 2017 lopulla, keskittyen eniten välimeren otteeseen ja pitkäjousiin.

Tuuli Salmi – hevosasetaidot

Jukka Salmi – miekkailu, jousiammunta

Jukka on harrastanut historiallista miekkailua vuodesta 2004 ja on Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran perustajajäsen.

Jukka on parhaiten perehtynyt armizareen, mutta hän on harjoittanut lukuisia muita asetaitoja aina keskiajan miekka ja kupura -yhdistelmästä 1700-luvun pukumiekkaan. Viime vuosina Jukka on keskittynyt tutkimuksessaan ja harjoittelussaan viikinkiaikaisiin asetaitoihin ja vaistojousiammuntaan.